Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /customers/d/6/b/incepti.be/httpd.www/templates/responsive/layouts/default/layout.php on line 5 Incepti

 

Incepti 

Incepti is een bureau voor verantwoorde communicatie. In deze zeer snel veranderende maatschappij waarin communicatie soms tot een impulsieve daad dreigt te verglijden, is het goed om even stil te staan bij de stijl en inhoud van hetgeen u de wereld instuurt. Wilt u zich tot kinderen of jongeren richten, dan is het zeer belangrijk om hen op een 'verantwoorde manier' te benaderen zodat ze de boodschap makkelijker aanvaarden. Incepti combineert op een unieke wijze een communicatie- met een pedagogisch perspectief. Zo garanderen we overdachte, verantwoorde en succesvolle resultaten.  

Social media zijn op hun beurt per definitie snel en zeer publiek. Daardoor zijn ze een echte verrijking maar ook uitdaging voor uw interpersoonlijke communicatie. Wie als persoon of bedrijf op een verantwoorde manier met deze media leert omgaan, kan de mogelijke risico’s uitschakelen, waardoor enkel de overweldigende meerwaarde ervan overblijven. Incepti leert u op een verantwoorde manier met deze media om te gaan.

 

Verantwoord communiceren houdt een garantie voor het eindresultaat in. Wie ethisch en maatschappelijk verantwoord communiceert, communiceert op een manier die de ontvanger aanspreekt, waardoor de boodschap beter opgenomen wordt.

Wie verantwoord communiceert, communiceert succesvol !

 

 

 

© 2013 incepti.be   Alle rechten voorbehouden